Onderzoek

Onderzoek in Opleidingsschool Zutphen

Inmiddels zijn alle scholen binnen de Opleidingsschool Zutphen vertegenwoordigd binnen onze ontwikkelgroep Onderzoek. Dit betekent concreet dat we in alle ontwikkelingen rondom onderzoek samenwerken en uitwisseling kunnen stimuleren. 
We zijn bezig met het inventariseren van schoolontwikkelingen waarbij onderzoek direct ondersteunend kan zijn en we willen helder maken welke verschillende vormen onderzoek in de school kan aannemen en wat het kan opleveren. Tenslotte werken we aan de inrichting van een begeleidingsstructuur voor onderzoek in de school. Studenten werken momenteel samen met hun opleiding en de scholen aan de verbinding van hun eigen ontwerp- en onderzoeksvragen met de Zutphense speerpunten Creatief denken en handelen en Innovatief omgevingsgericht leren. De opbrengst hiervan zouden vernieuwende lessenreeksen kunnen zijn die ook later nog bijdragen aan het onderwijs waar OS Zutphen voor staat.

Laat het ons weten als je ideeën hebt of als je zelf een onderzoek doet of gaat doen: mail jouw medewerker onderzoek van de school of Samira Abdirahman, de coördinator onderzoek.


Medewerkers Onderzoek

Baudartius College, Het Stedelijk & Eligant Lyceum
Willeke Voskamp: willeke.voskamp@achterhoekvo.nl

Isendoorn College
Arnemieke Merkens: mrk@isendoorn.nl

Kompaan College
Samira Abdirahman: samira.abdirahman@achterhoekvo.nl

Vrijeschool Zutphen
Olav Twint: otwint@vszutphen.nl

Coördinator Onderzoek

Samira Abdirahman: samira.abdirahman@achterhoekvo.nl